Hodnocení

8,7
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,4
Pohodlí
8,1
Poloha hotelu
8,7
Zařízení
8,1
Personál
9,2
Poměr ceny a kvality
8,8

Hodnocení

    Aleš Severa
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    10. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Josef
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    6. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Věra
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    30. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Allwarez
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    6. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Vít
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    6. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Karel
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,2
    3. července 2017

    Vyzkoušeli jsme, ale více už ne.

    Šetření paní domácí na jídle - museli jsme si říct, aby přidala šunku a sýr a s tím jsem se ještě v penzionech v Rakousku nesetkal ! Malý sprchový kout, kde se nešlo ani ohnout a umýt si nohy (max. 70 x 70 cm) ! Falešné chování paní domácí, které šlo lehce rozpoznat.
    Max. tak umístění penzionu.
    Pavel
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    20. června 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jana
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    17. srpna 2016

    Skvělé ubytování

    vše bylo OK
    Vše bylo vynikající
    Jaroslav
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    16. srpna 2016
    Velmi příjemný byl přístup majitelů k hostům, komunikace s nimi, byli jsme naprosto spokojeni.
    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    15. srpna 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    6. srpna 2016
    Klidná lokalita hotelu, příjemný personál, domácí atmosféra..
    DAVID
    gb

    Průměrné hodnocení

    10
    10. května 2018

    excellent

    The accommodation was good and the hosts very friendly
    Anna Ivanova
    at

    Průměrné hodnocení

    10
    7. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    de

    Průměrné hodnocení

    10
    2. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Nick
    gb

    Průměrné hodnocení

    7,9
    15. září 2017

    VERY ENJOYABLE BUT PLEASE SEE POINTS MENTIONED ABOVE.

    SMOKING WAS ALLOWED OUTSIDE ON VERANDAH WHICH WAS DETRIMENTAL TO OUR ENJOYMENT AS WE HAD THE MISFORTUNE TO HAVE CHAIN SMOKERS STAYING IN THE ROOM NEXT TO OURS. WE WERE ONLY OFFERED A REFILL OF COFFEE ONCE AT BREAKFAST DURING OUR 14 NIGHT STAY.
    GOOD LOCACTION/VERY PEACEFUL SURROUNDINGS. EXCELLENT PARKING. A NICE GESTURE WAS THE SALZBURGER CHOCOLATES WE WERE GIVEN ON OUR DEPARTURE. OUR HOSTS WERE VERY WILLING TO PLEASE.
    Diana
    ro

    Průměrné hodnocení

    10
    22. srpna 2017
    Haus Amalia has a very homey feel, we felt like we were visiting relatives, it was really nice and clean and comforting. The hosts were very friendly, and the outdoors were amazing, a small house surrounded by mountains. Just great!
    Reginalin
    at

    Průměrné hodnocení

    9,2
    27. září 2016

    Comfortable stay in a really nice location

    at

    Průměrné hodnocení

    10
    17. září 2016

    Our visit with E-bikes

    Nothing!
    Green & quiet location...exactly what we were looking for. Clean & modern apartment. A Spar market was close by. Very helpful owners who live in the house. We traveled with our E-bikes and it was no problem to charge the batteries in the apartment and store the bikes in a locked garage overnight. Excellent value for money, we paid €298 for 5 nights in apartment. Highly recommend it. Will visit again. I've added here a photo of the view from our apartment.
    Jan
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    23. srpna 2016

    Nice holiday

    Nice calm location, clean rooms, good breakfast, very friendly owners
    Richard
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,6
    31. července 2016

    Delightful little flat with beautiful view

    Clearer instructions on how to find Haus Amalia (it is in Oberest Aigen but this name did not appear in the address)
    Very pleasant location not far from Strobl and lakeside. Easy parking and very helpful owners
Načítaní hodnocení